Kiin Kiin Veve
I et tidligere pakhus på Dampfærgevej indrettede vi vegetarrestaurant i gourmetklassen. Det åbne, centrale køkken er tegnet, så det det kan varetage to funktioner: service i restauranten og tilberedning og udlevering af takeaway-retter. Desuden har vi tegnet et køkken, der i det daglige fungerer som et åbent køkken, men specialdesignede new yorker-døre gør det muligt at lukke det af, hvis der fx skal afholdes selskaber på stedet.
Selve restauranten blev indrettet i to sektioner: en spisesektion med almindelige spiseborde og en loungesektion med lavere møbler. På den måde kan man som gæst opleve en bevægelse gennem restauranten, når man først indtager snacks i loungen for senere at spise de egentlige retter ved spisebordene. Samtidig optimerer indretningen restaurantens flow, så man lettere kan håndtere flere seatings.
Kiin Kiin Veve
I et tidligere pakhus på Dampfærgevej indrettede vi vegetarrestaurant i gourmetklassen. Det åbne, centrale køkken er tegnet, så det det kan varetage to funktioner: service i restauranten og tilberedning og udlevering af takeaway-retter. Desuden har vi tegnet et køkken, der i det daglige fungerer som et åbent køkken, men specialdesignede new yorker-døre gør det muligt at lukke det af, hvis der fx skal afholdes selskaber på stedet.
Selve restauranten blev indrettet i to sektioner: en spisesektion med almindelige spiseborde og en loungesektion med lavere møbler. På den måde kan man som gæst opleve en bevægelse gennem restauranten, når man først indtager snacks i loungen for senere at spise de egentlige retter ved spisebordene. Samtidig optimerer indretningen restaurantens flow, så man lettere kan håndtere flere seatings.