01

Ny belægning og inventar på kirkegården. Alle asfaltbelægninger er udskiftet til mønsterbelægning i chaussesten i granit med tilhørende granitkantsten. Mønsteret udgår fra den runde plads og i korsformen som hovedstier. Øvrige stier er udført i slotsgrus. Vi har ligeledes designet vandposter, affaldsbeholdere og askebægre i cortenstål og udskiftet bænke til københavnerbænke og affaldskurve. Under glastagets espalier er der udført wires i rustfrit stål til opbinding af blåregn.

Læs mere
02

Restaurering af kirkens sandsten på facader blev igangsat i 2018 som et pilotprojekt med et udvalgt prøvefelt bestående af 2 af kirkens i alt 20 facader, tårn, hovedindgang og sakristi.

Forarbejde danner grundlag for udbudte restaureringsprojekt start i 2020.

I prøvefeltet viste det sig, at den yderste sandsten er Oberkirchener, og i flere områder monteret som front på en oprindelig dyb Gotlandssten, som ikke udvindes mere. Ved tidligere restaureringsarbejder har man udskiftet stenens slidte front på arkitrav og kapitæl, og således udføres prøvefeltet også. Baser er udskiftet komplet.

Læs mere
03

PRIVATSKOLE

Udarbejdet myndighedsprojekt til etablering af faglokaler i tagetagen.

Læs mere
04

Lejlighedsrenovering af modernistisk lejlighed på 160m2, med opdatering af alle overflader & nye egetræsgulve, el og vvs installationer, nyt køkkenalrum med snedkerkøkken og 2 nye baderum med bruneret Vola armatur og belysningsprojekt tilpassede materialer. Soveværelser og entre med nye garderobeskabe. Udvendig terrasse er renoveret med ny belægningsfliser.

Læs mere
05

Vi har omdannet denne bygning, der tidligere har været anvendt som feriekoloni, til et skønt liebhaversommerhus med 16-20 sovepladser. Vi har varetaget alt fra start til slut i den omfattende ombygning; fra skitsering, byggetegninger og myndighedsbehandling til aflevering af det færdige hus.
Vi har etableret nye facader, nye gulve – herunder naturstensgulv i stueplanet, ny tagkonstruktion, nye vinduer, nyt elsystem, 3 baderum med toilet og installeret nyt varmesystem med luft til vand.

Læs mere
06

Renovering af villa og udnyttelse af tagetagen til etablering af generationsbolig for forældre, børn og børnebørn i grønt villaområde.
Vinduer og tag er udskiftet, tagkonstruktionen og mansardkviste isoleret og tagrummet suppleret med tagvinduer. Der er udformet indeliggende tagterrasse og fransk altan, 3 baderum og 2 køkkener og selvstændige indgange.

Læs mere