Dim Sum
Da restaurant Dim Sum skulle indrettes på Sankt Annæ Plads, var det et stort ønske at skabe et åbent køkken. For at imødekomme det ønske i det smalle lokale tegnede vi en lang bar, hvor alle gæster kunne sidde med direkte kig til arbejdet i køkkenet. Stedets vinduer mod gård og vej blev erstattet af glasrelieffer for at lede opmærksomheden mod den skabelsesproces, der fandt sted i køkkenet.
Vi tegnede shoji-inspirerede døre og fik fremstillet specialservice, der alt sammen bidrager til at etablere et asiatisk islæt i tråd med den mad, man serverer på Dim Sum.
![](https://hsarkitekter.dk/wp-content/uploads/2019/10/img01-thumbnail-web.jpg)
![](https://hsarkitekter.dk/wp-content/uploads/2019/10/img07-web.jpg)
![](https://hsarkitekter.dk/wp-content/uploads/2019/10/img06-web.jpg)
![](https://hsarkitekter.dk/wp-content/uploads/2019/10/img05-web.jpg)
![](https://hsarkitekter.dk/wp-content/uploads/2019/10/img04-web.jpg)
![](https://hsarkitekter.dk/wp-content/uploads/2019/10/img03-web.jpg)
![](https://hsarkitekter.dk/wp-content/uploads/2019/10/img11-web.jpg)
Dim Sum
Da restaurant Dim Sum skulle indrettes på Sankt Annæ Plads, var det et stort ønske at skabe et åbent køkken. For at imødekomme det ønske i det smalle lokale tegnede vi en lang bar, hvor alle gæster kunne sidde med direkte kig til arbejdet i køkkenet. Stedets vinduer mod gård og vej blev erstattet af glasrelieffer for at lede opmærksomheden mod den skabelsesproces, der fandt sted i køkkenet.
Vi tegnede shoji-inspirerede døre og fik fremstillet specialservice, der alt sammen bidrager til at etablere et asiatisk islæt i tråd med den mad, man serverer på Dim Sum.